Elektrische bedrijfswagens

Met het merk Maxus heeft TDC Bedrijfswagens haar aanbod verruimt. Het merk dat wordt geproduceerd door SAIC Motor breidt zich op dit moment snel uit binnen Europa. Met een totale productie van 7 miljoen voertuigen op jaarbasis en met een marktaandeel van 24% is SAIC Motor één van de grotere autofabrikanten.


Maak kennis met de elektrische bedrijfswagens van Maxus.

 

Maxus eDeliver3De 100% elektrische Maxus eDeliver 3

Ruim, praktisch, multifunctioneel en 100% elektrisch.
Geen CO²-uitstoot, geen fossiele brandstoffen, goedkopere energie, een stille elektromotor én minder onderhoud. De Maxus eDeliver 3 herschrijft het concept van de ideale compacte bestelwagen. 

Stadsdiensten, nutsbedrijven, installateurs, loodgieters, onderhoudstechnici, tuiniers, bedrijven en zelfstandigen die aan huis leveren: allemaal ontdekken ze de nieuwe toekomst van milieuvriendelijk transport op kortere én langere afstanden. Met de Maxus eDeliver 3 begint die toekomst hier en nu.
Meer informatie

 

Maxus eDeliver9De 100% elektrische Maxus eDeliver 9

Ruim, krachtig, luxueus én 100% elektrisch. Een nieuwe standaard in de elektrische bedrijfswagenmarkt. Maxus heeft bij eDeliver 9 gekozen voor een lichtgewicht EV-platform. Dit platform zorgt voor een lager eigengewicht, wat weer resulteert in een hoger laadvermogen en een lager stroomverbruik.

Door de uitstekende prestaties van de aandrijflijn geeft de Maxus eDeliver 9 u de mogelijk om een aanhanger van 1.500 kg te trekken, een unicum in zijn klasse. Met de keuze uit drie accupakketten tot wel 89 kWh, twee lengtematen en twee hoogtematen is er altijd wel een bus die bij u past.
Meer informatie 


Eigentijds en multi-inzetbaar

De elektrische bestelwagens van Maxus brengen niet alleen gebruikersgemak en milieuvriendelijkheid samen, maar ogen ook nog eens eigentijds en dynamisch. Strakke lijnen en een vlot uiterlijk en interieur zorgen voor een opvallende verschijning. De drie neutrale standaardkleuren bieden je de mogelijkheid om je huisstijl, logo of contactgegevens goed naar voren te laten komen. De verschillende modellen staan bekend om hun wendbaarheid. Snel laden en lossen, gemakkelijk parkeren etc.

Vooral in stedelijke omgevingen, waar veelvuldig transport op korte afstand plaatsvindt, worden milieunormen steeds strenger. Juist daar streven overheden en bedrijven naar transport met zero emissie en biedt elektrisch transport de uitkomst, want zero emissie spaart het milieu en met de elektrische Maxus bent u in elke stad welkom.


Fiscaal voordeel

De Maxus is niet alleen aantrekkelijk voor het milieu maar is ook fiscaal voordelig. Doordat deze bestelwagen 100% elektrisch is zijn er een aantal fiscale voordelen:

  • Geen aanschafbelasting (BPM)
  • Geen wegenbelasting (MRB)
  • Lage bijteling (slechts 12% per jaar tot een fiscale waarde tot €40.000,-)
  • Per gemeente subsidiemogelijkheden

Fiscale voordelen kunnen per organisatie erg verschillen. Het is daarom aan te bevelen om de fiscale voordelen in samenspraak met onze verkoop adviseur en/of uw boekhouder te bespreken. 
 


Met TDC en Maxus de (groene) toekomst tegemoet! 

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en de beste oplossing voor uw specifieke behoefte en werkzaamheden. Zoals u gewend bent van TDC richten wij ons niet alleen op de verkoop van bedrijfswagens maar ook na de aanschaf van uw voertuig staan wij voor u klaar voor het onderhouden, repareren, wassen of een tussentijds advies over uw behoeftes en wensen van een bedrijfswagen. 

Home Bedrijfswagens Elektrische bedrijfswagens